Jcob einzeiger horloges

Ontdek de Magie van Einzeiger Horloges met Jcob

 

Jcob horloges

Heb je ooit gehoord van Jcob horloges? Bij Jcob hebben we een prachtige collectie horloges ontworpen die stijlvol, opvallend, tijdloos en modebewust zijn. Voor iedereen die houdt van een iets ander horloge, hebben we iets passends. Onze horloges hebben een diameter van 45 millimeter en zijn voorzien van een Japans Miyota uurwerk. Daarnaast zijn ze uitgerust met gehard mineraalglas en een geschroefde deksel. Alle kenmerken die naar onze mening nodig zijn voor een goed horloge. En met prijzen vanaf slechts 149 euro zijn ze bovendien zeer betaalbaar.

 

Eenwijzer horloges

Zoals de naam al aangeeft, hebben Einzeiger horloges slechts één wijzer. Deze enkele wijzer geeft zowel de minuten als de uren weer.

 

Hoe werkt een Einzeiger horloge precies?

Een eenwijzerig horloge heeft in feite dezelfde wijzerplaat als een 'normaal' horloge. In de meeste gevallen is de wijzerplaat verdeeld in 12 uren, soms zelfs in 24 uren. We zullen ons hier richten op de wijzerplaten die verdeeld zijn in 12 uren. De wijzer maakt in 12 uur tijd één volledige ronde.

 

Het aflezen van de tijd met streepjes op de wijzerplaat

Maar hoe kun je de tijd aflezen? Daarvoor zijn er streepjes tussen de hele uren geplaatst. De langere streepjes geven de kwartieren aan, terwijl de kortere streepjes tussen de kwartieren de periodes van 5 minuten markeren. Zo doet de wijzer van het horloge er bijvoorbeeld een uur over om van 12 naar 1 te gaan. Onderweg geeft hij nauwkeurig de tijd aan tot op 5 minuten.

 

 

Betaalbare kwaliteit met Jcob

Het vinden van een betaalbaar alternatief bleek niet eenvoudig. Voor ons was het belangrijk dat de horloges zowel betaalbaar (maximaal 200 euro) als van hoge kwaliteit waren. Deze combinatie leek moeilijk te vinden, maar we zijn erin geslaagd!

Jcob heeft zich toegelegd op het creëren van betaalbare Einzeiger horloges die niet inleveren op kwaliteit of stijl. Onze horloges bieden je de mogelijkheid om op unieke wijze de tijd af te lezen met een enkele wijzer, en ze zijn verkrijgbaar tegen een prijs die voor iedereen toegankelijk is. Met ons diverse assortiment zul je zeker een Jcob horloge vinden dat bij jouw persoonlijke smaak en stijl past.

Ontdek de wereld van Einzeiger horloges met Jcob en ervaar de tijd op een nieuwe manier.

Terug naar blog

Jcob collectie

1 van 8